O platforma pentru roboţi de teren

Platforma Gears EdS are tot ce trebuie pentru a fi folosită în aplicaţii off-road. Partea de sus poate găzdui senzori, controlerul de motoare, bateriile, şi controlerul platformei. Chiar dacă preţul este destul de mare ($1,200.00 + $25.50 pentru transport) , senzorii, controlerele sau bateriile nu sunt incluse în kit.

Dacă tot am terminat de descris partea mai puţin frumoasă legată de costuri şi lipsurile kitului, există multe motive pentru care aş folosi platforma. Unul dintre ele ar fi şasiul. Şasiul are articulaţii care permite robotului să treacă peste obstacole. Roţile de 15 centimetrii ajută mult la traversarea obstacolelor înalte.

Motoarele de 12V au cutie de viteză cu o reducţie de 65.5:1. Deci viteză prea mare nu o să prindeţi cu robotul, însă oricum nu aceasta era ideea. Platforma trebuie să poată căra o greutate considerabilă pe teren accidentat. Deci un cuplu mare este necesar.

Dacă vreţi să experimentaţi noi roboţi pentru agricultură, inspecţie pe teren accidentat, sau cercetare în medii ostile, platforma Gears EdS este una dintre cele mai accesibile şi solide platforme din gama de experimentare.

Platforma robot Gears EdS

Platforma robot Gears EdS

Leave a Reply

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.