Kuman Sm3 Kit Robotic Cu Cameră Web și compatibil Arduino

Kitul robotic de la Kuman este probabil unul dintre cele mai interesante din toată lista de kituri compatibile Arduino. Odată asamblat, robotul poate fi comandat de la distanță sau să funcționeze în mod autonom.

În partea din față, robotul are atașat o cameră web care captează și transmite imagini in timp real pe o aplicație de smartphone.

Pentru modul autonom, kitul include un senzor ultrasonic care poate fi atașat în partea din față pentru a detecta obstacole.

Partea principală a șasiului este o placă de aluminiu cu o multitudine de găuri pentru a prinde componentele de electronică. Asamblarea este ușoară și se poate face folosind o șurubelniță.

Există și o parte mai puțin plăcută. Documentația scrisă este în Chineză, ceea ce face dificilă urmărirea pașilor de asamblare. Pentru o documentație ceva mai prietenoasaă, puteți folosi canalul de Youtube al producătorului pentru tutoriale video.

Kitul poate fi cumpărat de pe Amazon la un preț de aproximativ 199USD. La acest preț, kitul include toate componentele necesare pentru a avea un kit funcțional care poate funcționa controlat de la distanșă sau în modul autonom.

Kuman Sm3 Kit Robotic Cu Cameră Web și compatibil Arduino

Kuman Sm3 Kit Robotic Cu Cameră Web și compatibil Arduino

Leave a Reply

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.