Kudrone: Drona care filmează 4K și care nu depășește dimeniunile unei palme

Kudrone nu este singura dronă capabilă să urmărească utilizatorul, să filmeze, să își mențină poziția fixă în aer, și toate acestea într-o carcasă de dimensiunile unei palme. Însă devine o dronă interesantă când ne uităm la detaliile camerei și la preț.

Kudrone este un proiect al unei companii chinezești. Compania producătoare a lansat o companie de strângere de fonduri pe Indiegogo. În prima jumătate din campanie, proiectul a stâns cu 1571% mai mulți bani față de suma necesară pentru a lansa producția dronei. Cu astfel de cifre, Kudrone va face parte din topul celor mai de succes campanii de crowdfunding lansate pe Indiegogo.

Camera atașată în partea din față a dronei are un senzor Sony CMOS de 13MP. Senzorul permite captarea unor imagini cu o rezoluție de până la 3280 x 2464 pixeli. Pentru filmare, camera captează imagini video la 4K, 2.7K, 1080p, și 720p. Aș zice impresionant pentru o dronă atăt de mică.

Bateria are o capacitate de 650 mAh, baterie care poate ține drona în aer pentru 8 minute. Un timp relativ mare având în vedere că în interiorul dronei sunt alți câțiva senzori care consumă bateria. Pentru a urmări utilizatorul sau a-și păstra o poziție fixă în zbor, drona are inclusă o serie de senzori precum giroscop, accelerometru, compas, sonar, și un senzor de procesare a imaginilor.

Pentru stocare, drona are integrată un card microSD cu o capacitate de 64GB.

Aplicația de smartphone permite controlul dronei la o distanță de până la 80 de metrii.

Kudrone

Kudrone

Să nu uităm de prețuri:

Pret Drona Kudrone

Pret Drona Kudrone

Leave a Reply

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.